Lille maçında kendilerine ayrılan tribünlerin tamamen dolu olduğunu da sözlerine ekleyen Nevzat Şakar, "Stadın tamamını bize verseler, yine dolduracağımıza inanıyorum. Seyircilerimiz bilet bulamadığı için mağdur ama bu konuda yapabileceğimiz maalesef fazla bir şey yok. Maça gitmek isteyen bir çok taraftarımız daha var" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BAŞARILIYIZ"

Galatasaray–Fenerbahçe karşılaşmasının kendileri için hayati önem taşıyan Lille maçıyla aynı güne getirilmesiyle ilgili tepkilerinin devam ettiğini de vurgulayan Nevzat Şakar, "Bu uygulamanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız 6 puan küçümsenemez. Trabzonspor, katıldığı ilk senesinde çok başarılı bir netice elde etmiştir" dedi.

Nevzat Şakar, kadrolarına güvendiklerini ifade ederken de, "Onlar bizi mutlu ettiği sürece biz onları her anlamda mutlu etmeye devam ederiz" diyerek bir üst tura çıkılması durumunda oyuncularına önemli bir prim verebileceklerini söyledi.

Sivas'TA SOĞUĞA KARŞI UYARI

Trabzonsporlyu futbolcular, deplasmanda oynanacakları Sivasspor karşılaşması için soğuğa karşı uyarıldılarn. Kulüp malzemecileri de soğuğa karşı gerekli önlemleri alacağı bildirildi. Geçtiğimiz sezonlarda soğuklar nedeniyle yaşanan sıkıntının tekrarlanmamasına çalışılacağı belirtildi. Bu arada futbolcuların bir çoğunun kulaklık takmayı planladığı öğrenildi.

YEDEKLERE ŞANS VERİLECEK

Sivasspor karşılaşmasında Ferhat, Mustafa, Aykut ve Henrique'nin formaya yakın isimler olduğu belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in hafta içerisinde oynanacak olan Lille maçını düşünerek Glowacki, Cech, Colman ve Halil'i dinlendirebileceği ve yedek oyunculara şans vereceği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki Lille maçına da büyük önem veren Güneş, "Herkes forma için hazır olmalı. İyi olan herkes formayı giyer" diyerek oyuncularını motive ettiği bildirildi.

Sivas YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, Sivasspor ile oynayacağı maç için yarın saat 14.30'da THY'ye ait özel uçakla Sivas'a hareket edecek. Bordo mavililer, maçın ardından da yine THY'ye ait uçakla saat 23.55'te Trabzon'a geri dönecek.


Şampiyonlar Ligi'nde Aldığımız 6 Puan Küçümsenecek Bir Puan Değil

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ilk kez katıldıkları Şampiyonlar Ligi'nde aldıkları 6 puan küçümsenecek bir puan olmadığını söyledi. Şakar, gruptaki son maçlarında Lille deplasmanından istedikleri sonuçla dönüp turu geçeceklerine de inandığını dile getirdi.

Asbaşkan Şakar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Ama artık o maç geride kaldı. Şimdi Sivas ve Lille maçına odaklanmış durumdayız." dedi.

Önce Sivas, ardından da Lille deplasmanından mutlu dönmenin hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Şakar, "Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda oynayacağımız maçta yenilmezsek grubu ikinci olarak bitiririz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Lille maçı için kendilerine ayrılan 4 bin biletin kısa sürede tükendiğini hatırlatan Şakar, Avrupa'daki ve Türkiye'deki seyirciler için üzüldüklerini, ancak ellerinden de bir şey gelmediğini ifade etti.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste maçlar oynamanın da yorucu olduğuna işaret eden Şakar, şöyle devam etti:

"Trabzon ülkenin en uç noktasında bir yer. Ama mazeret olarak bunun altına sığınmıyoruz. Çıkıyoruz aslanlar gibi oynuyoruz. Kazanıyoruz, kaybediyoruz veya berabere kalıyoruz. Trabzonspor en iyi şekilde mücadelesini veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız 6 puan küçümsenecek bir puan değil. Bana göre, Trabzonspor katıldığı ilk senesinde çok başarılı bir netice elde etmiştir."

Lille maçının kazanılması halinde ekstra bir prim verilip verilmeyeceği konusunda henüz bir karar almadıklarını belirten Şakar, "Oyuncularımız bizi sevindirsinler biz onların için gerekeni yaparız." dedi.

Asbaşkan Şakar, Şampiyonlar Ligi'nde 7 Aralık'ta Lille ile oynayacakları maç gününe Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin konulmasının da yanlış olduğunu savundu.