TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek olan Ofspor, ligin son 2 haftasındaki puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Kulüp Başkanı Olcay Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Ev sahibi olma avantajımızı lehimize çevirmek istiyoruz. İyi oynuyoruz ancak son 2 haftada berabere kalarak puanlar kaybettik. Daha iyi olmalıyız. Keçiörengücü maçına kayıplarımızı telafi etmek için çıkacağız" dedi.

Yönetim, futbolcu ve teknik kadro olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ifade eden Saral, "Bir şikayetimiz taraftarlarımıza olacak. Onların desteklerine fazlasıyla ihtiyacımız olduğu halde yanımızda göremiyoruz. Tribünlerin boşluğu bizleri üzüyor. İsteğimiz, Keçiörengücü maçıyla başlayan bir taraftar bütünlüğünü sağlamak" diye konuştu.

Saral, son haftalarda arzu ettikleri sonuçları alamadıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu hafta galip gelerek şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Güçlü ve tehlikeli bir takım ile karşılaşacağız. Keçiörengücü lige iyi başlayıp devamını getiremese de potansiyeli yüksek olan bir takım. Lige, orta sıralarda kalmak amacı ile başlamıştık ama lig uzun bir maraton ve neler getireceği belli olmaz. Play-offa kalacak ekip de olabiliriz. Bu nedenle maç sonuçları çok önemli. Bu hafta da rakibimizi hafife almadan oynayarak 3 puanı almaya çalışacağız."

Karşılaşma öncesi Ofspor’da sakatlıkları bulunan Taner Yılmaz ve Ekrem Dil'in hafta sonundaki karşılaşmada yer alamayacakları bildirildi.