Trabzonspor'un 4,5 yıllığına renklerine kattığı Olcan, bugün sabah idmanına Gaziantepspor ile birlikte çıktı. Gaziantepspor teknikdirektörü Abdullah Ercan, Olcan'a takımdan ayrı olarak düz koşu yaptırdı.
Olcan ise burada gazetecilere yaptığı açıklamada, anlamşa konusunda her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Sadece bazı prosedürlerin tamamlanması gerekiyor" diye konuştu.

OLCAN, İÇİN PAZARLIKLAR NASIL SÜRMÜŞTÜ!
Antalya Belek'teki Gloria Otel'de Gaziantepspor yönetimiyle kıyasıya bir pazarlığa girişen bordo-mavili yönetim, 26 yaşındaki yıldız için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Asbaşkan Nevzat Şakar, genel sekreter Hasan Yener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun yer aldığı transfer pazarlığında Gaziantepspor yönetimi, Trabzonspor'dan 4 milyon euro ve Marek Sapara'yı istedi. Bu isteği yüksek bulan bordo-mavili yönetim ise durumu Şenol Güneş ile görüştükten sonra Antep'e yeni bir teklif sundu.


4.5 YILLIK İMZA
Trabzon'un 3 milyon euro'luk teklifini yoğun pazarlıklar sonunda 3 milyon 250 bin euro'ya çıkaran Gaziantep yönetimi, Sapara konusunda ısrarını sürdürdü. Ancak Şenol Güneş, Sapara'yı kesinlikle vermeyeceğini söyleyince Gaziantep yönetimiyle 3 milyon 250 bin euro+Sezer Badur karşılığında anlaşmaya varıldı. Olcan'ın yarın takıma katılacağı ve önümüzdeki günlerde 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

OLCAN'I GALATASARAY'IN ELİNDEN KAPTI
Bordo- mavili kulüp, Olcan Adın'ı transfer ederek şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Galatasaray'a da çalım attı. Trabzon'un her konuda anlaşmaya vardığı Olcan, "Galatasaray'da oynamak isterim" demiş ancak G.Saray, yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferden vazgeçmişti.