ÖZEL HABER - Altın kızlarımızın yüksek ve alçak rakım çalışmaları için seçtikleri bölgelerde belli oldu.

Atletimiz federasyonu Türkiye’nin en iyi pistlerinden biri olan Trabzon’daki atletimiz sahasında iki altın kızımızın kış dönemi çalışmaları yapmasına karar verdi. Her iki altın kızımızın antrenörleri Trabzon pistini çok iyi bildiklerini belirterek tesislerin mükemmelliği nedeni ile alçak rakım çalışmalarında Trabzon’u seçeceklerini belirttiler.

Bu arada altın kızlarımız Trabzon’daki kış dönemi çalışmalarında Uzungölde’de bir müddet idman yapacak. Bilindiği gibi Sürreyya Ayhan da Uzungöl’de bir müddet çalışmıştı.



Trabzon’da kış dönemi alçak rakım çalışması yapacak olan altın kızlarımızın idmanlarını Trabzonlu atletlerde izleyecek.




Bu arada altın kızlarımızın başarısı özellikle Trabzon’da atletizme olan ilginin de artmasına neden olacağı belirtiliyor…

Federasyon Başkanı Mehmet Terzi 61saat.com’a yaptığı özel açıklamada Trabzon’u atletimizde pilot bölge yapmaya karar verdiklerini belirtti. Terzi milli takımın da zaman zaman Trabzon’da kamp yapacağını belirtti. Terzi olimpiyatın altın kızlarının Trabzon’da yapacakları alçak rakın idmanlarının da Trabzonlu gençlerin atletizme olan ilgisini arttıracağını belirtti.








KAYNAK: 61saat.com