Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Rize’de Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir üç puan aldıklarını söyledi.
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir üç puan aldıklarını belirterek, “Geçen sene Gençlerbirliği maçında bir gol bir asistle oynayan Kweuke sakatlanıp dışarı çıkmıştı. Bugün muhteşem bir geri dönüş oldu. İlk 45 dakika iyi tempolu bir oyun. Birçok gol pozisyonu. İkinci yarı rakibin yaptığı değişiklikler özellikle Aydın, bizim de uzun süre 1-0 oynamamız rakibi öne taşıdı. Golü yediğimiz pozisyonda Robin yerde. Faul verilmedi. Yalandan yere yatmayacağını düşünüyorum. O pozisyonda beraberlik golünü yedik. İkinci yarı bazı pozisyonlarda biraz dikkatli olsak son 10-15 dakikayı bu kadar riski geçiremezdik. Tüm bunlara rağmen gelişmekte olan ilerleyen haftaya kendilerini taşıyan bir oyuncu grubu var. Önemli bir üç puan aldık. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyoruz" dedi.

Gençlerbirliği cephesi
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Rize’de Çaykur Rizespor’a karşı 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği’de Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, gol pozisyonlarını değerlendirmede sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, gol pozisyonlarını değerlendirme noktasında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Bizim açımızdan ilk yarı hiçbir şey yapamadık. Saha içinde istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Oyunsal ve mücadele anlamında sıkıntılı bir ilk yarı oldu. Bu görüntü bize yakışmadı. Ne oluyorsa ikinci yarı farklı bir kimlikle ortaya çıktık. İkinci yarı farklı bir Gençlerbirliği vardı. İlk 45 dakikayı böyle heba etmememiz gerekiyordu. Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında olduğu gibi bu hafta da tek kale şeklinde geçen bir maç oldu. Gol pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Pozisyon üretmekte sıkıntı yaşamazken gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bu hataları yapınca kaybediyorsunuz. Kazanamıyorsunuz. Daha iyisini yapmamız için mücadele etmemiz gerekiyor. İkinci yarıda ortaya koyduğumuz mücadelenin üzerine çıkabileceğimiz konusunda tereddütlerim var” dedi.
(İHA)