ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi ile İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünce, "4. Genç Erkekler Bilek Güreşi" yarışması düzenlendi.

Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışma, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yaptığı gösteri maçının ardından başladı.

Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, kentte gerçekleştirilen güzel bir yarışmanın geleneksel hale geldiğini söyledi.

Bu işe gönül vermiş çok sayıda kişinin bulunduğunu ifade eden Tekintaş, "Bu şampiyona her yıl bizlerin de katkı ve destekleriyle devam edecek. Her yıl biz de bu etkinliğe katkılarımızla milletimizin sportif hizmetine katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede bugün bilek güreşi şampiyonası gerçekleşiyor. Bunun Türkiye Şampiyonası'na kadar giden yönü var. Burada seçilen arkadaşlarımız, kademeli bir şekilde Türkiye Şampiyonası'na doğru ilerliyorlar. Her yıl katılım artarak devam ediyor." şeklinde konuştu.

Tekintaş, etkinliğe katkı veren herkese teşekkür ederek, sporculara başarılar diledi.

İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Selim Akçay ise, ata sporu olan bilek güreşinin yarışmaya katılan sporcuların katkısıyla yaygın hale geldiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışmaya, 16 farklı kategoride 250 sporcu katıldı.