ORDU (AA) - 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor’a destek veren kişilere forma hediye ederek teşekkür etti.

Aydın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri birlikte iş adamı Hasan Öztaş ve Ordu Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni'yi iş yeri ve makamlarında ziyaret ederek Orduspor ve derneklerine sağladığı katkılarından dolayı forma hediye etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Aydın, Orduspor'a destek veren hiç kimseyi unutmadıklarını belirerek, "Daha öncede Orduspor'un yanında olan herkesi forma hediye ederek onurlandırdık. Bu geleneğimizi aynen sürdürüyoruz. Bundan sonrada kim Orduspor'un yanında olursa taraftarlar olarak onları asla unutmayacağız." dedi.

Orduspor'un zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Aydın, "Üst üst küme düşerek 3. lige kadar geriledik. Artık ayağa kalkma zamanı. Orduspor 50'nci yılında taraftarlarının ve iş adamlarının sağladığı desteklerle ayağa kalkacak. Buna olan inancımız sonsuzdur." diye konuştu.

Kendilerine forma hediye edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Öztaş ve Vayni ise, Orduspor'a olan katkılarının süreceğini belirterek, Aydın ve beraberindeki üyelere teşekkür etti.