Trabzonspor galibiyetinin ardından rotayı Avrupa Ligi’ne çeviren Osmanlıspor, bayramın ilk gününde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Trabzonspor’la oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazanan Osmanlıspor, perşembe günü sahasında Steaua Bükreş ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı hazırlıklarına başladı. Akşam saatlerinde tesislerde toplanan mor-sarılılarda; Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Kulüp Müdürü Mehmet Davarcı, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, teknik heyet, oyuncular ve personel birbirleriyle bayramlaştı. Bayramın ilk gününde bazı oyuncular ve personelin çocuklarını da getirmesiyle tesislerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Mehmet Güven’in 5 yaşındaki oğlu Esat Kayra’nın Pierre Webo’nun elini öpmesi ve kulüp tercümanlarından Hasan Ayvat’ın 5 yaşındaki oğlu Emre’nin ise bayramlaşma esnasında masa üzerinde duran çikolata ve şekerlerden almasıyla neşeli anlar yaşandı.

Osmanlıspor iki grup halinde çalıştı
Trabzonspor maçında uzun süreli forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptıktan sonra sauna ve masaj yaptırdı. Trabzonspor maçında kısa süreli forma giyen ve maçta oynama şansı bulamayan oyuncular ise Batıkent Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde antrenmanlarına devam etti. Osmanlıspor, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra koordinasyona yönelik pas ve dar alanda pas çalışması yapan Başkent ekibi çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. 1 buçuk saat süren antrenmana, geçtiğimiz hafta burnuna aldığı darbe sonucu küçük bir operasyon geçiren kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan katılmazken tedavisi devam eden Engin Bekdemir ise takımdan ayrı koşulara başladı.
(İHA)