Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Çok sayıda oyuncunun değişmesine rağmen sistemin devam etmesi sevindirici” dedi.
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı 0-0 eşitlikle sonuçlanan Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Her iki takımın da aynı mantıkla sahaya çıktığını söyleyen Avcı, “Gençlerbirliği kompakt oynuyor. Bu nedenle oyunun yönünü değiştirerek oynamayı planladık. Hedef takım olunca rakibin konsantrasyonu yüksek oluyor. İkinci yarı bütün kazanma opsiyonlarını denedik ancak gol atmayı başaramadık. İkinci yarı kalecimize top gelmedi. Önemli bir deplasman, rakip çıkışta beraberlik normal bir sonuç gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.
Kulübündeki istikrarlı gidişatı değerlendiren Avcı şunları söyledi:
“Birey olarak bakmıyorum sisteme bakıyorum. Kulüp ve oyun alarak gelişmeye çalışıyoruz. Bu sene artı bir üstüne koymayı hedeflemiştik. Takımın yüzde 40 da değişse sistemin devam ediyor olması beni mutlu etti. Ortada 3 ve 1 puan vardı birini aldık.”
Avcı Ankara 19 Mayıs Stadyumu’na ilişkin soruya, “Ben buruya 30-35 senedir gelip gidiyorum. Soyunma odaları sağlıklı değil. Zaman tünelinde kalmış bir stat gibi. Başkentte daha güzel bir stat görmek isteriz. Umarım Ankara’da güzel bir stat kazanır” cevabını verdi.
(İHA)