Lille Trabzonspor maçının biletleri karaborsaya düştü. Fransa’da Türklerin yoğun olduğu toplanma yerleri kahve lokanta ve cafelerde Lille maçı biletlerinin karaborsadan 400 Euro’dan alıcı buluyor. Birçok Trabzonspor taraftarının biletlere olan ilgisinin maç günü karaborsa fiyatlarını 800 Euro’ya kadar çekebileceği de iddia ediliyor.

ŞAKAR’DAN AÇIKLAMA
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, 7 Aralık Çarşamba günü oynayacakları Lille maçı için kendilerine ayrılan biletlerin bittiğini açıklarken, "Stadın tamamını bize verseler yine dolduracağımıza inanıyorum. Taraftarımız mağdur ama yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

G.Saray-F.Bahçe derbisinin Lille maçı ile aynı güne konmasına tepkili olduklarını da belirten Şakar, "Bu yanlış oldu" ifadesini kullandı. Şakar, Şampiyonlar Ligi'nde 6 puanın küçümsenemeyeceğini de belirtip, "Turu geçeceğiz ama şu anda bile başarılıyız" diye konuştu.



Tulio De Melo rövanşta yok
Trabzonspor'un çarşamba günü tarihi bir sınava çıkacağı Lille'de, geçen hafta oynanan lig maçında sakatlanan Tulio De Melo'nun durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Brezilyalı yıldızın Trabzon karşısında forma giyemeyeceği, 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı bildirildi.