Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'a kaybedilen maç sonrası takımında kaybolan moral değerlerini toparlamaya çalışıyor. Oyuncularıyla sürekli görüşme yapan deneyimli teknik adam Lille maçı öncesi oynayacakları Sivasspor maçının kendileri için yeni bir başlangıç olacağını vurguluyor.

               Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da moral değerleri de en alt seviyeye indi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne moralsizlik havası hakim olurken Teknik Direktör Şenol Güneş ise Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bu havayı dağıtmak için yoğun bir çaba harcıyor. Zorlu yarışta oyuncularının hiçbir şeyden etkilenmemesini isteyen deneyimli teknik adam sürekli olarak toplantılar yapıyor. Antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Daha yolun başında olduklarını ve önlerinde çok önemli bir dönemin bulunduğunu oyuncularına anlatmaya çalışan deneyimli teknik adam, Sivasspor maçının kendilerini toparlama adına yeni bir başlangıç olacağına vurgu yaptı.

               Oyuncularına çok zorlu bir dönemden geçtiklerini aktaran Güneş, uzun lig yarışında bu tip sonuçların alınabileceğini ancak buna takılıp kalmamalarını gerektiğini aktardı. Üzerlerindeki moral bozukluğunu Sivasspor maçını kazanarak atabileceklerini anlatan deneyimli teknik adam bu maçın kazanılması halinde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Lille maçı içinde büyük bir moral kazanacaklarını ifade etti. Hiç bir maç oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılmayacağına anlatan Güneş, henüz kaybedilmiş bir şey yok.

                Sizlerden sadece işinizi en iyi şekilde yapmanızı istiyorum. Bunun sonunda nerede ve nasıl bir pozisyonda olacağımızı hep birlikte göreceğiz dediği öğrenildi.