Trabzon’da bir markette güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Çakır (38) tartıştığı bir müşterinin Yunus Polis yakını tarafından aranarak tenha bir yerde dövüldüğü iddia edildi. 

Günebakış Gazetesinden Bahadır Öktem’in haberine göre; İki polis tarafından dayak yediğini belirten Çakır, kendisini darp eden polislerden şikayetçi oldu. Trabzon’da dün meydana gelen olayda iddiaya göre, Beşirli mahallesinde bir süper markette güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Çakır, market aracını alarak müşterileri evlerine servis yapmaya başladı. Çakır müşterisi olan bir bayanın oturduğu sitenin önüne kadar getirdi. Bayan müşteri sitenin önünde değil, oturduğu apartmanın önünde inmek istemesini kabul etmeyen güvenlikçi Erkan Çakır’ la tartışmaya başladı. İddiaya göre sözlü tartışma sırasında bayan müşteri servis aracını kullanan güvenlikçiye "Sen görürsün" diye tehditte bulunduğu belirtildi. Yaşanan bu tartışmanın ardından olay yerinden uzaklaşan Çakır, çalıştığı markete geri döndü. Tartışmadan 1 saat sonra markete gelen 2  Trabzon Emniyet Müdürlüğü motorize Yunus Timi polisi güvenlikçi Erkan Çakır ile görüşmek istedi. Polislerin kendisiyle görüşmek istemeleri üzerine marketten çıkan Çakır, kolana giren 2 yunus Polisi tarafından güvenlik kameralarının olmadığı marketin arka kısmına getirildi. Burada Çakır, bir polis tarafından tutularak diğer polis tarafından dövüldü. Güvenlikçiyi dövdükten sonra motoruna binen 2 Yunus Polisi olay yerinden uzaklaştı. Aldığı darbelerden yaralanan Çakır Trabzon Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı.  

POLİSE GÜVENDİK DAYAĞI YEDİK 
İki Yunus Polisi tarafından dayak yiyen ve bu durumdan şikayetçi olan Erkan Çakır,"Müşteri servisi yaparken bir bayan kapısının önünde inmek istedi. Bende site içerisine giremediğimizi, bize site girişlerinde indirme yapılacağı talimatı verildiğini kendisine söyledim. Oda ısrarla inmek kapısına gitmek istedi. Aramızda sözlü ufak bir tartışma oldu. Tartışmada "Sen görürsün" dedi. Ben ciddiye almadım, önemsemedim. Aradan 1 saat geçti, markete motosikletiyle 2 Yunus Polisi geldi. Benle görüşmek istediklerini belirttiler. Bende polis oldukları için güvenip gittim. Sonra ikisi koluma girdi ve beni marketin arkasında tenha bir yere getirdiler. Burada biri beni kollarımdan tuttu, diğeri de bana vurmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım, dayağı yedim. Polislerin gelişi ve beni tenhaya getirmeleri güvenlik kameralarında görülüyor. Ben kendilerinden şikayetçiyim. Bir suçum varsa hakkımda işlem yapsaydı. Böyle kabadayı gibi 2 kişi gelip adam dövmek ne demek. Polise de güvenemeyeceksek kime güvenelim", dedi. Olay sonrasında hastaneden darp raporu alan Erkan Çakır, emniyete giderek kendisine döven polis memuru ve yanındaki kişiden şikayetçi oldu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Yunus Timi polisi olan S.Ş hakkında soruşturma başlatıldı