LILLE'DE 2 SAKAT DAHA


      
           23 Kasım’da sol elinde bir kırık oluşan orta saha oyuncusu İdrissa Guaye’ye henüz operasyon yapılmadığı ve Trabzonspor’a karşı oynamasının şüpheli olduğu belirtildi. Ayrıca dizinden sakatlık geçiren bir diğer orta saha Benoit Pedretti de bir türlü beklenen iyileşme sürecini gösteremedi ve çarşamba günü kadroda yer almama ihtimali büyük.

FRANSIZLARDA BİZE SAKLADI!




       2. dakikada Kinkela’nın golüne 12’de Obraniak, 16’da da Basa ile karşılık veren Lille, 37. dakikada Araujo’dan gelen beraberlik golüyle panik yaşadı. Teknik direktör Rudi Garcia, işlerin kötü gittiğini görünce kulübeye oturttuğu iki yıldızı Hazard ve Moussa Sow’u sahaya sürdü. Lille’e galibiyeti getiren isim de 80. dakikada attığı penaltı golüyle, Eden Hazard oldu.



TÜM İŞARETLER NEDEN HAZARD ?




Eden Hazard... Son Ajaccio deplasmanında oyuna ikinci yarıda dahil olan Belçikalı yıldız, hem penaltıdan attığı golle takımına galibiyeti getirdi hem de kullandığı nefis frikik direkte patladı. Hazard’ın bir diğer hücum oyuncusu Moussa Sow’la olan uyumu da dikkat çekiyor. Güneş’in, bu iki yıldız konusunda savunmadaki isimleri özel olarak uyaracağı öğrenildi.