61saat spor servisi/ özel haber
Levent USTABAŞI


Trabzonspor Basketbol Takımı,
Torku Selçuk Üniversitesi'ne 96-97 mağlup olmasının ardından Asbaşkan Levent Erkuloğlu'nun istifa etmesi bordo mavi camianın şok yaşanmasına neden oldu. Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Levent Erkuloğlu'nun istifasıyla ilgili 61saat'e yaptığı açıklamada, istifayı kabul etmediğini söyledi. 
Alp, "Kesinlikle yönetimimizde iddia edildiği gibi tartışmalar yaşanmadı" dedi.


GÖREVİNE DEVAM EDECEKTİR
"Üst üste alınan kötü saha sonuçları nedeniyle bunun soumluluğunu kendİsinde gördü ve böyle bir karar aldı" diyen Alp şunları kaydetti: "Levent Erkuloğlu 30 yıllık sevdiğim bir arkadaşımdır. İstifa ettiğini öğrendiğimde kendisiyle görüştüm. Yönetim kurulu üyelerim ve ben istifayı kabul etmedik. Sorumluluklarının bilincinde görevine devam edecektir.


HOCAMIZLA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
İki maçlık mağlubiyertin sorumluluğu üzerine aldı. Fakat şu anda bir bir karar vermek için çok erken. Hem hoca hemde bizim açımızdan çok yeni bir takım, iyi bir takım. Bunda hem fikiriz. Bu takımı birlikte düzeltmemiz lazım. Herhangi bir istifa olayı takıma fayda getirmez. Hocamızla da görevimize devam edeceğiz.


RAPOR İSTEDİM
Genel menajerimiz Cömert Küce ile hocamızı İstanbul'a davet ettim. Kendileriyle görüşüp takımdaki eksiklerle ilgili bir rapor alacağım. Bu takımın hiçbir alternatifi ve bahanesi yok. Bu takım birinci lige çıkmak zorundadır. Tüm oyuncularımıza tek tek güveniyorum. Panik yaratacak bir ortam yok. panik için bir sebebte yok!