İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'dan Ballon d'Or konusuna kadar oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Arjantinli oyuncu, Ronaldo için ise "Dünya'nın en iyilerinden birisi" dedi.

Mundo Deportivo'ya konuşan Messi, Ballon d'Or için geçen sene Xavi, Iniesta ve Kun Agüero'ya oy verdiğini bu sezon da aynı şekilde Xavi ve Iniesta ile birlikte Agüero, Higuain ya da Di Maria isimlerinden birisini seçeceğini ifade etti.

Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan sıkıldığını geçtiğimiz günlerde dile getiren Arjantinli süper yıldız, Portekizli hakkında ise daha önce kurmadığı tarzda cümleler kurdu. Messi, "Kişisel olarak nasıl birisi bilmiyorum ancak harika bir futbolcu. Bence Dünya'nın en iyi isimlerinden birisi" şeklinde konuştu.

Adı Barcelona ile transfer dedikodularına karışan Brezilyalı Neymar için de birkaç cümle kuran Messi, "O harika bir oyuncu. İnsanlar neden bizim birlikte oynayamacağımız söylüyor anlamıyorum. İyi oyuncular birlikte oynayabilir" sözlerini kullandı.

Messi, ezeli rakipleri Real Madrid, Pepe ve Jose Mourinho'yu tanımlanması istendiğinde ise şu yanıtları verdi;

Real Madrid

Dünyanın en iyi takımlarından birisi. Onlara karşı oynadığımız maçlar en güzelleri ve keyiflileri.

Mourinho

Mükemmel bir teknik direktör

Pepe

Mükemmel bir savunmacı