Bursaspor’un başında teknik direktör olarak 200. maçına çıkan Ertuğrul Sağlam’a Kayserispor maçı öncesinde Başkan Recep Bölükbaşı tarafından plaket verildi.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Kayserispor’u konuk ediyor. Ligde istikrarsız görüntü sergileyen her iki ekipte zorlu müsabakadan 3 puan hedefliyor. Beşiktaş maçında taraftarların neden olduğu olaylar ve kötü tezahüratlar sebebiyle yeşil-beyazlı ekip, TFF’den ceza aldı. Bu sebeple, zorlu müsabaka seyircisiz oynanıyor.

SAĞLAM’DAN KADRODA DEĞİŞİKLİK
Bursaspor’da sakatlığı bulunan Ricardo Faty, Kayserispor maçının kadrosuna alınmadı. Ayrıca Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının ardından kadroda 5 oyuncuda değişiklik yaptı. Sağlam, Mert’in yerine Harun, Erdem’in yerine Advincula, Şamil ve Sivok’un yerine Serdar ile Dany, Cuenca’nın yerine ise Stoch’a ilk 11’de şans verdi.

SAĞLAM’A 200. MAÇ PLAKETİ
Kayserispor maçıyla birlikte yeşil-beyazlı takımın başında 200. maçına çıkacak olan Sağlam, zorlu maç öncesi Başkan Recep Bölükbaşı tarafından plaket verildi. Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki Kayserispor taraftarı da "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam", "Kayseri vefayı asla unutmaz" şeklinde tezahüratı yaptı. Ertuğrul Sağlam, Kayserispor taraftarlarını selamlayarak teşekkür etti.
(İHA)