Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, “Sahada çok iyi futbol olmayabilir ama çok coşkulu Beşiktaş vardı sahada” dedi.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında karşılaştığı Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Genel Sekreteti Ahmet Ürkmezgil, “Bizim için ve Bursaspor için en önemli olan kısmı yıllar sonra rakip taraftarların gelmesi ve sağlıklı bir maçın oynanmasıydı. Bu galibiyetten daha önemliydi bizim için. Hiçbir problem olmayan keyifli maç yapıldı. Başkan Ali Bey ve yönetim kurulundaki arkadaşları ağırladık. Onlar da mutlu oldular. Güzel ve hoş ağırlanmaktan mutlu olduklarını söylediler” şeklinde konuştu.

“GALİP AYRILDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"
Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Ürkmezgil, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Sahada çok iyi futbol olmayabilir ama çok coşkulu Beşiktaş vardı sahada. Orada hakemle yaşadığımız katliamın sonucunda oradan bu şekilde çıkmamız Beşiktaş’ın ve oyuncularımızın büyüklüğüdür diye düşünüyorum. Hakemin düzgün maç yönettiğini düşünüyorum. Penaltılar tartışmaya açık değildi. Gördüğüm kadarıyla itiraz da olmada oyunculardan” diye konuştu.
(İHA)