Selçuk Aydın’ın ilimizde yaptığı maçı kazanarak göğsümüzü kabarttığını ifade eden Vali Kızılcık, Aydın’ın bundan sonrada Trabzon’u ve dolayısıyla ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.
Trabzon’umuzun bir spor kenti olduğunu ve ilimizden başarılı sporcular çıktığını kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz bir spor kenti olarak ülkemizde önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle bu sene ülkemizdeki ilk olimpiyatları şehrimizde başarıyla gerçekleştirdik. Olimpiyatlar sayesinde ilimizin tanıtımını yapmanın yanında önemli spor tesislerini de ilimize kazandırma fırsatı bulduk. İlimizde bu tesislerin sayesinde önemli sporcuların yetişmesi sağlanacaktır. Artık sporcularımız dünya standartlarında olan tesislerde yetişecekler ve dünyaya kafa tutacaklar” dedi.
Selçuk Aydın’ı maçlarını sürekli takip ettiğini belirten Vali Kızılcık, “Selçuk kardeşimizin boks maçlarını takip ediyorum. Onun maçlarında kazandığı başarılar bizim göğsümüzü kabartıyor. Kendisinin ilimizde gerçekleştirdiği maçı da izleme fırsatı buldum. Selçuk kardeşimizin Trabzon’umuzu başarıyla temsil ettiği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başarılı Boksörümüz Aydın ise, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a teşekkür ederek, “Benim için en iyi ödül sizin yanınızda bulunmaktır. Bundan sonrada ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmek için çalışacağım” ifadelerine yer verdi.
Kabulde Vali Kızılcık, Aydın’a başarılarından ötürü altın taktı.