Dermalogica Ürünlerinin tümü Güney Kaliforniya’ da üretilmektedir. Dermalogica ürünleri dünyada 50’ nin üzerinde ülkeye Güney Kaliforniya’ dan gönderilmektedir.

Dünyaca bilinen Dermalogica markasının tercih edilmesindeki en büyük etken ise; içeriğinde mineral yağ, lanolin, kurutucu alkol, tahriş edici renklendirici ve kokulara yer vermemesidir. Bunların dışında ambalajları ise her zaman doğal ve anlaşılır olarak tasarlanmasıdır.

Dermalgica’ nın temel felsefesi cilt sağlığıdır. Cilt üzerinde yapılan araştırmalar ve tetkikler sonucu kullanıcıya doğal içerikli ürünler sunmakta ve hızlı çözüme ulaştırmaktadır. Cilt makyaj ürünlerinde özellikle; su bazlı yapısıyla cildi nemlendirmekte, içeriğinde renklendirici kullanmaması ve doğal renk pigmentlerini tercih etmesi; cildi pürüzsüz göstermekle kalmayıp cildin beslenmesine de yardımcı olmaktadır.

Tüketiciler üzerinde inanılmaz etki yaratan ve talep edilen Dermalogica cilt  temizleme ürünleri, asla sabun içermez. Dermalogica temizleyicileri içeriğinde bulunan asit seviyeleri, cildin doğal nemini korumaktadır. Temizleyicilerde yağ, yağ asitleri ve suni renklendiriciler bulunmaz. Doğal esansiyel yağlar tercih eden Dermalogica bünyesinde 10 adet yüz temizleyicisi ve 1 adet vücut temizleyicisi sunmaktadır.

Dermalogica misyonu, sağlıklı bir cilt yaşatmanın çözümleri olarak da bilinir. Vücudun en önemli yerinin cilt olduğunu savunan Dermalogica, cilt üzerinde kendini kanıtlamış markalar arasında ilk sırada yerini alıyor. Ürünleri kullanmaya başlayan tüketici, Dermalogica’ nın etkisini anında hissedebiliyor ve cilt temizleniyor, düzgün, nemlendirilmiş olarak gözle görülür farklılık kazandırıyor.