SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig play-off yarı finalinde kendi sahasında Albimo Alanyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.  

Karadeniz ekibi teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde taktik çalıştı. Antrenmana ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra taktik ağırlı çift kale maç yaptı. 

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Altın, öncelikle futbolcularına ve taraftarlara teşekkür etti.

İlk hedeflerine ulaştıklarını belirten Altın, "Play-off yarı final maçının ilk ayağını kendi sahamızda Albimo Alanyaspor ile oynayacağız.  Rakibimizin iyi bir kadrosu ve futbol mantalitesi var. Bunun bilincindeyiz. Dersimiz artık Albimo Alanyaspor. Rövanş maçına avantajlı gitmek için kendi sahamızda mutlaka gol yemeden kazanmak zorundayız. İnşallah iyi bir avantaj yakalayıp rövanşa gideriz" diye konuştu.

Samsunspor'un çok iyi taraftarları olduğunu vurgulayan Altın,  "Evimizde oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız, bunun için tribünleri doldurmaları ve bizi son dakikaya kadar desteklemeleri gerekiyor" dedi.