SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkan Vekili Mehmet Bank, "Samsunspor'un yeri alt sıralar değil, daima üst sıralardır" dedi.

Bank, AA muhabirine, Elazığspor'un da kendilerinin de iyi takım olduğunu söyledi.

Samsunspor'un uzun zamandır 3 puana hasret olduğunu belirten Bank, "Üst sıralardan uzaklaşmaya başladık. Elazığspor maçını kazanıp yeniden tırmanışa geçmek istiyoruz. Bunun için oyuncuların moral ve motivasyonunun tamamen Elazığspor maçına odaklanması yönünde çalışıyoruz. Samsunspor'un yeri alt sıralar değil, daima üst sıralardır. Üst sıralarda olmak için de elinden gelen mücadelesini sonuna kadar verecektir" diye konuştu.

Takımın üzerinde bir şanssızlık olduğunu ifade eden Bank, şöyle devam etti:

"Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz ancak bir şanssızlık yaşadığımız da ortada. Adanaspor ve Antalyaspor maçlarında hakem hataları ile pozisyon hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Özellikle pozisyon hatalarının tekrarlanmaması için futbolcularımız yoğun bir çalışma içinde bu hataları da asgariye indirirsek ligde istediğimiz hedefe ulaşabiliriz."

Öte yandan Samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan futbolcular, bireysel ve takım halinde yarışma yaptı. Yarışmalar esnasında zaman zaman takım halinde yere düşen futbolcular, diğer futbolcuları kahkahaya boğdu. İdman, çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana, sakatlığı süren Canberk Aydın katılmazken Zafer Özden takımdan ayrı ısınma koşusu yaptı.