SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanı Erkurt Tutu, 32. haftada Balıkesirspor deplasmanında 1-0 mağlup olarak önemli bir şans kaybettiklerini ancak halen play-off'a kalmak adına umut taşıdıklarını söyledi.

Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakiplerine mağlup olarak önemli bir şansı değerlendiremediklerini belirterek, "Halen play-off için umudumuz var. Play-off için mücadele eden bizim de rakiplerimizin de zorlu maçları var. Maçlarımızı kazanacağız ve onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz." dedi.

Samsunspor'a FIFA'nın 2 dönem transfer yasağı vermesiyle ilgili konuya da değinen Tutu, "Biliyorsunuz FIFA'nın kararını Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurarak itiraz ettik. Çünkü bize Aminu Umar'a olan borcumuz yüzünden ceza verildi. Ancak Umar'a borcumuzu ödedik. İtirazımız sonucunda CAS bize, FIFA ve oyuncuya yazı gönderdi. Tahmin ediyoruz, 15 Haziran gibi davamız sonuçlanacak." diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında Alima Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisler'inde sürdürdü.

Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde kırmızı-beyazlı futbolcular koşu yaptı.