Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Monaco maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maça kötü başladık, sanki zeminden korkuyor gibiydik. Oynama eğilimimiz, oynama isteğimiz de yok gibi gözüküyordu. Sanki top kaybetmekten korkuyor gibi başladık" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Monaco’ya karşı ilk maçı kendi evinde 2-1 kazanan Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasında rakibine deplasmanda 3-1 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ilk 20 dakikada şekillendiğini belirterek, "Maça kötü başladık, sanki zeminden korkuyor gibiydik. Oynama eğilimimiz, oynama isteğimiz de yok gibi gözüküyordu. Sanki top kaybetmekten korkuyor gibi başladık. Düzenli olarak forvetlere uzun top göndermeye çalıştık" dedi.

“SAMİMİ ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM, ÇOK ÜZGÜNÜM"
İkinci yarıda daha güvenli oynadıklarını ve 2-1’i yakaladıklarını belirten Portekizli teknik adam, "2-2’yi denerken 3. golü kalemizde gördük. Samimi bir şekilde söylemek istiyorum; çok üzgünüm. Oynama eğilimimizin, oynama isteğimizin eksik olduğunu görmekten dolayı üzgünüm. Hiçbir şekilde konsantre olamadan yapmış olduğumuz başlangıçtan dolayı üzgünüm. Böyle bir turnuvada böyle hatalar yapanlar turnuvanın dışında kalıyor" şeklinde konuştu.

"ZEMİN İŞİMİZİ ENGELLEDİ"
Sahanın zemininden yakınan Pereira, "Zemin iyi bir şekilde işimizi yapabilmemizi engelledi bu akşam. Geçen hafta başka bir zeminde başka bir görüntü ortaya koymuştuk. Bu akşam gerçekten tuhaf bir zemin vardı" yorumunda bulundu.
Gelen bir soru üzerine elindeki kadronun iyi bir kadro olduğunu belirten Pereira, "Eksiklerin katılımıyla da elimizde çok iyi bir kadro olacak. Bu yenildiğinin de suçlusu sadece Fernandao değildir" yanıtını verdi.
(İHA)