61SAAT HABER SERVİSİ - Boks hayatını Almanya'da sürdüren Selçuk Aydın bu gece Adnan Ziliç ile kozlarını paylaştı.  2014 yılında şu anki WBC Süper Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu Viktor Postol'a final elemesi niteliğindeki karşılaşmayı kaybettikten sonra boksa bir süre ara veren Selçuk, 2015 yılında çıktığı 2 maçı da knock out ile kazanarak kariyerinde tekrar çıkış yakalamıştı.  

Zilic ile kozlarını paylaşan Selçuk, ilginç bir maça imza attı. Her iki sporcuda ringde yerini alırken belki de boks ringlerinde ender görülen bir olay gerçekleşti. Maça hızlı başlayan Selçuk, rakibine arka arkaya yumruklar indirmeye başladığı sırada Ziliç henüz 2. Saniyede kendini yerde buldu. İlk etapta ayağa kalkmakta zorlanan Zilic, daha sonra ayağa kaksa da hakem maçı bitirdi ve Selçuk, rakibini nakavt ederek kazandı.

Selçuk, daha önce yine Almanya'da Sırbistanlı Misa Nikoliç'i 30 saniyede nakavt etmişti. 

Selçuk Aydın, bu maçı kazanarak yeniden dünyada ilk 50’ye girdi. Selçuk Aydın bugüne kadar 30 maç yaptı ve bunlardan 27'sini kazanmıştı. Mini Tyson lakaplı Selçuk Aydın 4 Eylül 1983 Trabzon doğumlu.