Büyük maçadakikalar kala Robert Guerrero ve Selçuk Aydın son kez bir araya gelerek tartım toplantısını gerçekleştirdiler. İki boksör, bir önceki günde ise bu kez basının karşısına son kez çıktı ve maça ilişkin son sözcüklerini sıraladı.



Selçuk AYDIN : Büyük maç öncesi, zamanın büyük bir kısmını konuşarak geçirebilirler ama ben büyük sözlerin adamı değilim ! Ben, kendimi ringde kanıtlamak istiyorum. Buraya ne için eldiğimi biliyorum ve iyi bir dövüş ortaya koyacağım. Rakibimizi tanıyoruz, onun güçlü olduğuna da hemfikiriz fakat biz de buraya kazanmaya geldik ve kemeri ülkemize götürmek istiyoruz. 20 Seneden bu yana boks yapıyorum, kazanmak için ne yapmak zorunda olduğumu biliyorum. Bunu, cumartesi gecesi göreceksiniz. Sert vuruşlar yapabildiğim gibi boksa da girebilirim. Amerikan boksseverlere, ringde neleri yapabileceğimi göstermek için sabırsızlanıyorum. Robert Guerrero zorlu bir isim ve onun hakkında çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdim ve cumartesi günü olacak herşeye hazırlıklıyım. Kendimi biliyorum ve en kısa zamanda sizer de benim kim olduğumun farkına varacaksınız. ''







Robert GUERRERO : Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Bu hazırlık döneminin artılarını ringde göstermek istiyorum. Lake Tahoe'de iki ay aldık ve burada iyi bir yapıya ulaştım. Hayatımın en iyi hazırlık kampıydı diyebilirim. Eşimin sağlığı şimdi daha iyi durumda. Bu yüzden boksa, daha iyi odaklanabilirim. Bugüne kadar ringde yapabilecelerimin yarısını ortaya koyabildim. Ancak, tamamını ortaya sunacak konumdayım şimdi. Açım ve maça hazırım. Selçuk Aydın'a, benimle ringe çıkma cesaretini gösterdiği için teşekkür ediyorum. Çenemi kıracağını söyledi ki bu da beni daha motive ediyor. Kariyerim adına bu maçı kazanmam gerektiğini biliyorum ve bu engeli aşmak zorundayım. Maça tamamıyla hazırım ve cumartesi günü kazanmak için ne gerekiyorsa bunu gerçekleştireceğim. Hedeflerim için önce bu maçı kazanmak zorundayım.









Cornie MITTERMAIER ( Selçuk Aydın'ın Antrenörü) : Hazırlık kampımızın büyük bir bölümünü San Jose'de gerçekleştirdik. Selçuk, burada çok iyi bir form yakaladı. Onu, daha önce bu kadar hiç motive olmamış görmemiştim. Zor bir rakibe mücadele edeceğimizin farkındayız, ancak biz de buraya kazanmak için geldik ve bu zorlu sınavı geçmek istiyoruz.



Ruben GUERRERO ( Robert Guerrero'nun Hem Babası hem de Antrenörü ): İyi bir hazırlık kampını birleikte geçirdik. Bob Santos ile birlikte kondüsyon, diet ve güç antrenmanlarını başarıyla tamamladık. Robert'in vücudunu gördüğünüzde bunu siz de anlayacaksınız. Robert, 20-30 rounda çıakcak kadar hazır durumda.  Rakiplerimizi, buraya kazanmak için geldiklerini söylüyorlar ama bu böyle gerçekleşmeyecek ! Robert, şampiyonluklarına bir yenisini ekleyecek ve karşımızdakilerin de eve dönüş yolculuğu da bitmek bilmeyecek !