Milli Takım’da talihsiz bir şekilde sakatlanan Galatasaraylı Serdar Aziz, bugün ameliyat olacak. Yıldız oyuncunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan Jong’un durumu da gün içinde netlik kazanacak.
Galatasaray’da sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Serdar Aziz, A- Milli Takımımızın, Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlanmış, sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilmişti. Yıldız oyuncu, bugün Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edilecek. Sezon başından bu yana sakat olduğu yorumları yapılan ancak Teknik Direktör Riekerink tarafından müsabakalarda kadroya alınan ve yerine daha hazır oyuncular tercih edilen yıldız oyuncunun, 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Serdar Aziz’in milli maç sonrası kulübe gelerek dizinde ağrı hissettiğini söylediği öğrenildi. Yapılan ilk testler sonucunda menisküs yırtığı şüphesi ile MR’a yollanan Serdar’da korkulan oldu ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz’in, bugün Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edileceği açıklandı.

NİGEL DE JONG’UN SAĞLIK DURUMU
Öte yandan Galatasaray’da, Kardemir Karabükspor karşısındaki maçta sağ ayağı çime takılarak dizinde esneme olan ve riske girmek istemediği için oyundan çıktığı öğrenilen de Jong’un durumu da gün içinde netlik kazanacak.
(İHA)