Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sezon başında yüksek transfer ücretleri nedeniyle anlaşma sağlayamadığı eski futbolcularından Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu ile yeniden anlaştı.
2015-2016 futbol sezonuna kötü başlayan ve ilk 3 haftayı puansız kapatan Mersin İdmanyurdu, transfer döneminin son gününde iki eski futbolcusunu yeniden renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu ile her konuda anlaştık. Dün Mersin’e gelen her iki futbolcumuzla bugün sözleşme imzalayacağız inşallah" dedi. Kahramanlı, Servet ve Sinan ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını ifade ederek, transfer ücretlerinin makul bir seviyede gerçekleştiğini, sezon başında yaşanan sorunun ise diyalog eksikliğinden kaynakladığını dile getirdi.

"SPORDA KÜSKÜNLÜK OLMAZ"
Her iki futbolcunun da geçmiş dönemde Mersin İdmanyurdu’na büyük katkıları olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Geçen dönem takımda abi görevi yaptılar. Tabi başta ufak tefek sıkıntılar oldu. Bunlar doğaldır. Ancak sporda küskünlük olmaz. Herkesin bir birine ihtiyacı var. Kulüplerin futbolcuya, futbolcunun kulüplere. Herkesin bildiği gibi transfer yasağı nedeniyle transfer yapamıyoruz. Takımdaki birlik ve beraberliği bozmamak adına bu arkadaşlarımızla yeniden görüştük. Onlar da zaten bunu beklediler, hiçbir kulüple anlaşmadılar. Teklifimize olumlu cevap verdiler ve tercihlerini bu yönde kullandılar. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Servet ve Sinan’ın bundan sonra üzerlerine düşen görevin çok daha fazlasını yapacaklarına inandığını kaydeden Kahramanlı, "Bu taraftarlarımızın da istediği ve beklediği bir şeydi. Bundan sonra hem takım olarak hem şehir olarak hem de taraftarımızla birlikte bütünleşip yolumuza devam edeceğiz. İlk 3 hafta kötü gittik ama kendimizi toparlayacağız. Bu kötü gidişe dur dememiz lazım. Bu bize yakışmıyor. Oturmuş bir takıma ve iyi bir kadroya sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın, geçen yılki havayı tekrar yakalayacağız" diye konuştu.
(İHA)