Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm, bu sezon hem ligi şampiyon tamamlamak hem de Avrupa arenasında başarıyı yakalamak istediklerini dile getirdi.
Siyah-beyazlı takımın İngiltere kampında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Ersan Gülüm, yeni formalardan en çok beyaz formayı beğendiğini ifade ederek, “İç sahada bu formayı giyeceğiz. Bütün formalarımız güzel. Taraftarlarımız günlük hayatlarında da bu formaları rahatlıkla kullanabilirler. Formalar için çekilen reklam filmi çok güzel olmuş, Süreyya abi de müthiş oynamış” dedi.
Vodafone Arena Stadı’nın bitmesini sabırsızlıkla beklediğini vurgulayan Gülüm, coşkulu taraftarların önünde oynamayı çok özlediğini belirtti.
Keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Ersan Gülüm, “İlk kampta güç topladık, İngiltere kampında da bol bol maç yaparak gücümüzü test ediyoruz. Umarım ciddi bir sakatlık olmadan kampı tamamlayacağız. Üç kulvarda yer alacağız. Yeni sezon için verimimi artırmaya çalışıyorum” diye konuştu.
Siyah-beyazlı futbolcu, takımın kalitesinin ortada olduğunu belirterek, “Feyenoord’dan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Avrupa’da oynamayı özledik. Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Avrupa maçlarına taraftarlarımızla çıkınca statta bambaşka bir atmosfer oluyor. Bize güvensinler. Rakibimize nasıl bir taraftar olduğumuzu gösterelim” şeklinde konuştu.
Ersan Gülüm, bu sezonu hem lig şampiyonu olarak tamamlamak hem de Avrupa arenasında gidebilecekleri yere kadar ileri gitmek istediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.
(İHA)