Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Atiker Konyaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.
Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla zorlu Konyaspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor’da teknik heyet ve futbolcular kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, takım olarak şiddetle puana ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
İsmail Kartal, Konyaspor’un geçen sezon ligi 3’üncü sırada bitirdiğine dikkat çekerek sistem olarak çok güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti. Kartal, “Konyaspor’un gücünün bilincinde olarak mücadeleye hazırlanıyoruz. Bazı eksik oyuncularımız var ama her şeye rağmen biz kendi evimizde Konyaspor karşısında iyi mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Kolay olmayacak şiddetle puana ihtiyacımız var. Her takımın puana ihtiyacı var ama biz kendi evimizde oynayacağız ve bunu lehimize çevirmemiz gerekiyor” dedi.
Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini aktaran Kartal, “Konyaspor disiplinli bir takım ama biz de kendi evimizde üreten ve sonuç odaklı futbol oynayan bir takımız. Zor bir maç olacak ama bizim bu tür maçlarda bireysel olarak öne çıkan oyuncularımız var. Bunun lehimize olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“SAKAT OYUNCULAR YENİDEN KADRODA”
İsmail Kartal, sezon başından beri oyuncuların yaşadığı sakatlıklardan dolayı tam kadro olarak sahaya çıkamadıklarını hatırlatarak, “Orkan takımla çalışmalara başladı ve Konyaspor maçında kadroda olacak. Orkan’ın yanı sıra Motta, İlker ve Ghillas da takımla çalışmalara başladı. Angan ve Fatau’nun sakatlıkları sürüyor. Fatau’nun durumuna göre Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz fakat Angan, sakatlığından dolayı kadroda yer almayacak” diye konuştu.
(İHA)