Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Orduspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. İlk yarı hedefledikleri puanın hayli gerisinde kaldıklarını belirten Güneş, bugünkü karşılaşmada 'sıfır tölerans'ları olduğunu söyledi. Zirve ile aralarındaki puan farkının açıldığına dikkat çeken usta hoca, "Playoff'a gitmek istiyorsak, bir kayıp daha yaşamamamız lazım" ifadesini kullandı.

2011 GÜZEL BİTSİN
Camianın kendilerinden beklentisinin büyük olduğunu dile getiren Güneş, öğrencilerine "Yönetimden ve diğer kurullardan herkes bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Taraftar da kötü sonuçlar yüzünden üzülüyor. 2011'e güzel girdik, güzel bitirelim" diye hitap etti. Orduspor'un yabana atılacak bir takım olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Maça hızlı başlayıp, erken goller bulmalıyız. Oyun disiplininden hiç kopmamamız gerekiyor" dedi.

3 PUAN HASRETİ BİTECEK Mİ?
Bordo-mavili takım, ligde oynadığı son 6 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik aldı. En son 10. haftada Kayserispor'u 2-1 yenen Trabzonspor, bugün saat 16.00'da evinde konuk edeceği Orduspor'u devrip, galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği karşılaşmada bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Vittek ve Giray'ın yanı sıra kart cezalısı Gustavo Colman ile Aykut Akgün forma giyemeyecek.