Bu akşam THY Eurolegue'de oynanan Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız maçı öncesi, Abdi İpekçi Spor Salonu'na biletsiz şekilde girmeye çalışan ve alkollü oldukları belirtilen konuk takımın taraftarları, Galatasaray taraftarlarına meşalelerle tacizde bulununca ortam bir anda gerilmişti.

Çevik Kuvvet ekipleri olaya müdahale ederken, maçın ardından Sırp basınında yer alan habere göre çıkan olaylarda Marko Ivkovic ismindeki 25 yaşındaki bir Kızılyıldız taraftarının kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi. Ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtilen taraftarın, burada yaşamını yitirdiği belirtildi. 

Sırbistan'ın B92.net sitesi, Sırbistan Türkiye Başkonsolosu Zoran Markovic'in Türk yetkililerle temas halinde olduğunu duyurdu.

KIZILYILDIZ KULÜBÜ HABERİ DOĞRULADI
Sırbistan'ın Kızılyıldız Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile İvkovic'in ölüm haberini doğruladı. 

İŞTE O TARAFTAR:
Kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Marko İvkovic'in son fotoğrafı ortaya çıktı.

KENDİ ARALARINDA KAVGA ÇIKTI!
İvkovic'in ölümüyle ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaşıldı. Emniyet yetkililerinin Galatasaray Kulübü'ne aktardığı bilgiye göre, Kızılyıldızlı taraftarların salondan uzaklaştırılırken kendi aralarında kavga ettikleri ve bıçaklanma olayının o sırada olduğu belirtildi.