Sivasspor’daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Roberto Carlos, Sivas’tan çiçeklerle uğurlandı.
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında İstanbul Başakşehir’e 2-0 kaybedilen maçın ardından Sivasspor’daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Carlos, Sivas’tan ayrıldı. Nuri Demirağ Havaalanı’na gelen Sivasspor Kulübü İkinci Başkanı Erdal Sarılar ve yöneticilerin çiçeklerle uğurladığı Carlos, Sivas’tan ayrılmadan önce havaalanına gelerek kendisini yolcu eden taraftarlar ve basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, imza dağıttı.
Brezilyalı teknik adam vedaları hiç sevmediğini belirterek, “Bana katmış oldukları deneyim için yönetimimize teşekkür ediyorum. Bütün taraftarımıza ve şehrimize teşekkür ediyorum. Hepsi kalbimde olacaklar ve özellikle benim ilk teknik direktörlük deneyimim olduğu için çok özel bir yerde olacaklar benim için, eğer bir gün tekrar isterlerse seve seve geri dönerim. Basına da çok teşekkür ediyorum herkesi çok seviyorum. Çok güzel şeylerle pozitif geçirdiğimiz 1,5 yıl oldu” dedi.
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarıları ise, Carlos’a teşekkür ederek, “Çalıştığım hocaların içinde en sağlıklı, en rahat çalıştığım hocalardan biriydi. En iyisiydi. En üzüldüğüm de hocaydı. İnşallah bu film burada bitmedi. Birinci bölüm bitti diyelim. Çünkü o duygularla ayrılıyoruz. Hocamın daha burada yapacağı iş var kendi de öyle söyledi. Her şey için teşekkür ediyoruz. Gelişi de gidişi de çok güzel oldu“ diye konuştu. Konuşmaların ardından Carlos, uçağa binerek Sivas’tan ayrıldı.
(İHA)