Hollanda Milli Takımı’nın EURO 2016 Elemeleri’nde İzlanda ve Türkiye ile oynayacağı maçların kadrosu açıklandı. 23 kişilik kadroda Galatasaray’dan Sneijder ve Fenerbahçe’den Robin van Persie’de yer aldı.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri’nde eylül ayında İzlanda ve Türkiye ile karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı’nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı. 3 Eylül Perşembe günü Amsterdam Arena’da İzlanda ile karşılaşacak olan Hollanda, ardından 6 Eylül Pazar günü ise Konya Büyükşehir Torku Arena’da Türkiye ile karşı karşıya gelecek.
Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder ve Fenerbahçe’nin golcüsü Robin van Persie’nin de yer aldığı 23 kişilik kadroda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United)
...
Defans: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Porto), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)
...
Orta saha: İbrahim Afellay (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray)
...
Forvet: Memphis Depay (Manchester United), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih), Quincy Promes (Spartak Moskova), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe)
(İHA)