Fenerbahçe, 27 haftası geride kalan ligde, son dakikalarda bulduğu gollerle toplamda 25 puan topladı.
Fenerbahçe, 27 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de son dakikalarda bulduğu gollerle gülüyor. Ligde 59 puanla lider olan ve son dakikalarda bulduğu gollerle 25 puan toplayan sarı-lacivertliler, son olarak dün evinde ağırladığı Bursaspor’u Pierre Webo’un 84. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

SON 10 DAKİKADA GÜLÜYOR
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında kendi evinde Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Fenerbahçe, 81. dakikada Webo’nun attığı golle mücadeleden 3 puan ile ayrıldı. 3. haftada oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında ise ilk yarıda aradığı golü bir türlü bulamayan sarı-lacivertli ekip, 81. dakikada Emre Belözoğlu’nun penaltı golü ile sahadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği’ni 86. dakikada Kuyt’ın penaltıdan attığı gol ile mağlup ederken, 9. haftada ise yine taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u 80. dakikada Webo’nun attığı golle mağlup etmeyi başardı. 11. haftada da evinde Eskişehirspor’u ağırlayan sarı-lacivertliler, 1-1 devam eden maçta 87. dakikada Mori’nin golüyle 2-1 mağlup duruma düşmüş ancak Sow’un son dakikalardaki penaltı golüyle maçtan 1 puan almıştı. Yine ligin 14. haftasında Kayseri Erciyesspor’la oynanan karşılaşma 0-0 devam ederken, 86. dakikada Emre’nin penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan sarı-lacivertliler, 23. haftadaki derbi karşılaşmasında ise Şükrü Saracoğlu’nda Galatasaray’ı, Kuyt’ın 81. dakikada attığı golle 1-0 devirmeyi başarmıştı. Bir başka derbi mücadelesinde 25. haftada Beşiktaş’ı ise yine 90. dakikada Sow’un bulduğu golle 1-0 devirerek 3 puanın sahibi olan sarı-lacivertliler, ligin 27. haftasında dün ağırladığı Bursaspor’u ise 84. dakikada Webo’nun bulduğu golle 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

MAÇI BIRAKMIYOR
Sarı-lacivertliler, bu yıl son dakikada bulduğu gollerle anılıyor. Fenerbahçe, bu yıl 27 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de, son 10 dakikada bulduğu gollerle toplam 25 puan topladı. Özellikle evinde oynadığı maçlarda, taraftarlarının da desteğiyle son dakikalara kadar gol arayan ve rakibi karşısında baskı kuran sarı-lacivertliler, aynı konsantrasyonu deplasman mücadelelerinde de sürdürüyor. Fenerbahçe, evinde oynadığı ve son dakika golüyle 2-2 berabere kalarak 1 puanı kurtardığı Eskişehirspor maçı dışında, son dakikada gol attığı 8 maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

EN ÇOK ŞANS TOPAL’A
Teknik direktör İsmail Kartal’ın, geride kalan 27 haftada en çok forma şansı verdiği isim Mehmet Topal oldu. Tecrübeli oyuncu ligde çıktığı 26 maçın 25’inde 90 dakika sahada kalırken, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği maçında birer de gol attı. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ligde toplamda 3 de asisti bulunuyor.
(İHA)