Hosting alan adlarının yani domainlerin barınma ihtiyaçlarının karşılandığı yapıdır, domain de bir web sitesinin ismi olarak ifade edilebilir. Günümüzde bu konuda hizmet veren birçok firma var, yerli ve yabancı olmak üzere. Ancak insanlar, güven konusunda yerli firmaları bir tık üstte tutuyor. Her an hizmet, güçlü iletişim ve sorun çözmede donanımlı personel bunda etkili.

Yerli bilişim firmaları hem sunucu, hosting hem de domain regleme (kayıt ettirme), domain süresi uzatma gibi alanlarda sundukları hizmetle uluslar arası firmaları aratmıyorlar. Bugün birçok site sahibi, webmaster, yerli bilişim firmalarından hizmet alıyor. Bu konuda en çok öne çıkan hosting sağlayıcılarından birisi, uzun bir süredir bu alanda verdiği hizmetle Hosting.com.tr…

Hosting yalnızca standart host hizmetini değil, aynı zamanda sunucuları, reseller hosting hizmetini, zaman zaman wordpress hostingi de kapsıyor. Bu konuda geniş bir ürün skalasına sahip bu sitede, gelişmiş bir altyapıyla hosting sağlanıyor. Tüm dünyanın esnek ve güvenilir bir sistem olarak nitelendirdiği bulut bilişim sistemi bu konuda ön planda. Cloud altyapısı ile hosting sağlayan bir firma olan Hosting.com.tr ile internetteki tüm programlarınız, projeleriniz, girişimleriniz, web siteleriniz güvence altında!

Domainde onlarca yeni uzantı

Domainler de, en az hosting kadar rağbet gören bir hizmet. Nitekim bir site satın aldığınızda ilk olarak domaini alıyorsunuz, domaininizi başkasının almaması için onu kayıt ettirebilir ve tüm dünya için geçerli altyapı ile uluslar arası olarak adınıza kaydettirebilirsiniz. Bunun için tüm dünyada geçerliliği olan ICANN sertifikasına sahip, güvenilir bir domain satış merkezi olan Hosting.com.tr adresini tercih edebilirsiniz. Domain konusunda hızlı ödeme ile anında bir alan adını alabilir, dakikalar içinde hostinginize yönlendirerek kullanıma başlayabilirsiniz.

Üstelik artık yalnızca popüler domain uzantıları .net, .org ve .com değil, .eu, .pro gibi onlarca yeni domain uzantısı da sitede karşımıza çıkıyor. Hemen bir domain alıp internete kazanmaya, geniş kitlelere isminizi duyurmaya başlamak için iyi bir zaman! Çeşitli indirimler, sürpriz hediyeler, domain konusunda uzman Hosting.com.tr ekibi ile günün her anı hem mail yoluyla hem de telefon yoluyla sınırsız destek için hemen siteyi ziyaret edin…

Tüm Türkiye'nin tercihi

Hosting ve domain konusunda on binlerce kişinin tercihi olan Hosting.com.tr ile gerek alan adı gerek de barındırma konusunda herhangi bir problem yaşamadan tüm projelerinizi dijitalde değerlendirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bir alan adı alıp hosting paketinizdeki NS'e yönlendirmek. Teknik alanda, finansal alanda ve aklınıza gelebilecek tüm konularda destek ekibi size yardımcı olmak için hazır!