29 Mart’ta yapılacak olan TSYD Trabzon Şubesi seçimlerinde aday olan Cevat Kol çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kol, “Samsun’dan Erzurum’a kadar uzanan ve 18 ili kapsayan şubemizin çalışma alanlarını geniş bir yelpazeye açmak için kolları sıvadık. Üyelerimizin hepsi ile tek tek görüştük, fikirlerini aldık ve eksiklerimizi tespit ettik.  Şubemize bağlı iller içinde Üç süper lig, İki bank asya 1.lig ve 10’un üzerinde 2. ve 3. lig takımı var. Sporun diğer branşlarında ise hep varız. Boks’tan tutun basketbola kadar…  Karadeniz’in ve Trabzon’un bir spor şehri olduğu açıkça ortadadır. Biz spor basınında yer alan meslektaşlarımızla birlikte Trabzonspor gibi kendimizi şampiyonlar ligine taşamaya kararlıyız. Spor basınını eksiklerini, ihtiyaçlarını içinde olan ve yaşayan birisi olarak biliyoruz. Yönetimde genç, dinamik, aktif alan içerisinde olan arkadaşlarımız yer alacaktır. Deneyimli duayenlerimizi de yanımızdan eksik etmeyeceğiz. Bizi bugünlere taşıyan duayenlere saygısızlığa asla izin vermeyeceğiz. Geçmişine sahip çıkmayanlar, gelecek için kendisine ışık olacak fener bulamazlar. Biz o ışığı duayenlerimizle yanımızda taşıyacağız. Gelecekte saygı görmek istiyorsak geçmişe saygı göstermeliyiz.

Biz daha iyiyi, güzeli yapmak için yola çıktık. 45 üyemizle görüştük. Hepsinin güzel ve olumlu eleştirilerini, önerilerini aldık. Gördüğümüz yakın ilgi ve destek doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Bu yolda ilerleyip meslektaşlarımıza hizmet vermek için yola çıktık ve emin adımlarla yürüyoruz.  Katkı sağlayacak, bu bayrağı bir adım öteye taşıyacak olan herkesle varız.  Çemberin çapını genişleteceğiz. Bölgemizi daha aktif bir şube haline getireceğiz” diye konuştu.