Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçından alınlarının akıyla çıkacaklarına inandığını söyledi.
25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali öncesi FB TV’ye açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin, herkes açısından çok önemli bir maç olacağını belirterek, “İsmail Hoca açısından da çok önemli. Çünkü ilk resmi maçına çıkacak. Son 2 hazırlık maçında, gayet iyi bir görüntü sergiledik. Takım açısından ve herkes açısından iyi oldu. Tabii resmi maçlar çok farklı oluyor, hele bir de derbi olunca. Bu derbiden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“SOMA’DA YAŞANILANLAR ÇOK ÜZÜNTÜ VERİCİYDİ”
Final maçını Manisa’da oynadıkları için orada hayatını kaybedenlerin ailelerinin de maça geleceğini söyleyen Erkin, “Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşanılanlar çok üzüntü vericiydi. İnşallah bundan sonra ülkemizde böyle şeyler yaşanmaz. Herkes daha dikkatli olur. Tek dileğimiz bu” diye konuştu.

“ TAKIMDA ARTIK HERKES BİRBİRİNİ ÇOK İYİ TANIYOR”
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, takımdaki arkadaşlık havasının çok iyi olduğunu vurgulayarak, “Kolej takımı derler ya öyle bir havamız var. Çünkü artık herkes birbirini çok iyi tanıyor. Herkes şaka kaldırabiliyor. Bizde gerçekten herkes birbirini çok seviyor. Ben biraz daha şaka yapmayı ve arkadaşlarıma takılmayı sevdiğim için antrenmanlarda neşeli anlar oluyor. Bende bundan mutluluk duyuyorum. İnsanlarda beni öyle kabul etti. Bazen abartılı şakalarda yapabiliyorum ama artık beni tanıdıkları için, doğal olarak bir şey demiyorlar” dedi.
(İHA)