SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, takımın üst üste 6 maç kaybettiğini ancak bunun tam tersini yapabilecek kapasiteye ve güce sahip olduğunu söyledi.

Zeren, AA muhabirine, Adana Demirspor maçında 90+3'üncü dakikada yedikleri golle 1-0 yenilmelerinin kendilerini çok üzdüğünü ifade etti.

Takımın 7 oyuncusunun ilk 11'de ilk kez sahaya çıktığına işaret eden Zeren, şunları dile getirdi:

"Yeni transferlerimiz ilk kez bir arada oynadı. Buna rağmen hakikaten çok iyi oynadık. Bu maçın hakkı bizim lehimize 3 puan olması lazımdı. Belki Adana Demirspor maçını kaybettik ama çok şey kazandık. 3 puan bizim için çok değerliydi ama şansızlık yaşadık. Bir türlü gol bulamadık. Takımımız 5-6 maç üst üstte kaybetti ama bundan sonra tam tersini yapabilecek kapasitesi ve gücü var. Bundan hiç tereddüdümüz yok."

Golcü sorununu takım içinde çözeceklerini belirten Zeren, "O mevkide oynayan Göksu Türkdoğan, Famoussa Kone ve Kevin Brands var. Bizim daha sakin ve dik durmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. İşimiz kolay değil ama takıma güvenimiz sonsuz. Bir galibiyet bulsak gerisi gelecek, ben kısa sürede toparlanacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Zeren, transfer çalışması kapsamında Fransız bir kaleci ile görüşmelerin sürdüğünü, anlaşma sağlandığında bu sporcuyu kadroya dahil edeceklerini sözlerine ekledi.