Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Özdemir’in, sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir süre hastanede yatacağı öğrenildi.
Doktorlardan alınan bilgiye göre, Özdemir’in akciğerlerinde kanama olduğu şuanda ciddi bir durumunun bulunmadığını belirterek, ilaç tedavisi ile kanamaya durduracaklarını ancak risk taşıdığı için gözlem altında tutacaklarını kaydettiler.
Öte yandan Özdemir’in akciğerine embole atmasının en büyük nedenlerinden biri olarak Kulüp Başkanlığı sırasında yaşadığı yoğun stresin olduğu ifade edildi.
Bu arada Özdemir’e, Gümüşhane’de çekilen filmlerinde ilk etapta ciğerinde leke olduğu söylendi. Ardından yapılan tetkiklerinde tüberküloz dan şüphelenildi. KTÜ’de ise emboli teşhisi konuldu.
Özdemir’in kardeşi Sabah Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir, “Takımı 3. Ligden alıp, 1. Lige kadar taşıdı. 3 yıldır da 1. Ligde mücadele ediyor. Ancak, takdir edersiniz ki, parasal problemler bu işin en büyük sorunlarından biri. Hem para, hem de yoğun tempo ağabeyimi büyük bir stres altına soktu. İnşallah sağlığına kavuşacak. Başkanlığa devam edip etmeme kararını iyileştikten sonra ailece toplanıp sonuçlandıracağız” dedi.