Güneş, “Kötü bir skor zor bir rakiple oynadık. Onların moral değeri oyunun başında buldukları golle daha da arttı. Ama biz takım olarak golden sonra yine takıma baskı yaparak pozisyon bulduk ama golü bulamadık. Devre arasına girerken yenilen gol onları moral olarak arttırdı. İkinci yarı biraz daha önde basarak gol bulmaya çalıştık Ama kırmızı kartları görünce oyun onların kontrolüne geçti. 2-0’dan sonra Galatasaray gibi dirençli bir takıma karşı maçı çevirmek zordu. Oyun başında yediğimiz gol bizim moral dozumuzu azalttı onların ise arttırdı. İkinci gol de saha içinde oyuncularımızın motivasyonunu etkiledi” dedi.

OLUMSUZLUKLAR ÜZERİMİZDE
Liderle puan farkının 10 puan açılması ile ilgili olarak ise Güneş, “Puandan çok oyun olarak bakmak lazım. Üst üste zor maçlar oynuyoruz. Bu tip maçları oynamak önemli. Bütün seyahatleri de düşünürsek bütün olumsuzluklar bizim üzerimizde. Şampiyonlar ligi sonrası zor maçlar oynandı. Sürekli maç oynandığı için takımı görme şansı yok. Sadece toplanıp sahada maçta görme durumumuz var. Puan kayıplarından çok oyunu üste çıkararak gelecek maçları kazanırız” dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SONRA KAYBEDİYORUZ
Güneş, ligde kaybedilen puanlara bakıldığında Şampiyonlar Ligi maçları sonrası oynanan maçlarda puan kaybettiklerini ifade ederek, “Biz ligde kaybettiğimiz maçlara baktığımızda önceliği şampiyonlar ligine veren bir takım olarak onun sıkıntısını yaşadık. Bugün yenseydik büyük avantaj yakalayacaktık. Ama olmadı” diye konuştu.