Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Tek düşüncemiz Kayserispor maçını kazanmak. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Bu zor periyodu da aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, haftalık olağan basın toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adam Çalımbay, “Kayserispor’u iyi tanıyoruz. İyi oyuncuları var. Tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Bu zor periyodu da aşacağımıza inanıyorum. Yukarıyı düşünüyorsak Kayserispor ve Gençlerbirliği maçlarını iyi geçmemiz gerekiyor. Bizim düşüncemiz bu. Bu maçları iyi geçirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“EN ÖNEMLİ ŞEY KAYSERİSPOR MAÇI”

Ligde kolay olmayacak bir periyoda girdiklerini söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Çok iyi bir periyoda girdik. Kolay olmayacak maçlar oynayacağız ve en önemli şey Kayserispor maçı. Çok önemli bir maç olacak. Bizim nereye gideceğimizi gösterecek. Yukarıdan kopmamak için kritik bir maç. Bu maçı kaybetmememiz gerekiyor. Arkadaşlarımızla yaptığımız konuşmada bu maçın önemine değindik. Milli maç arasında oynadığımız hazırlık maçı tam istediğimiz gibi oldu. Maç eksiği olan oyunculara da şans verdik” şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA OLAN DESTEĞİ İSTİYORUZ"

Kayserispor maçında Beşiktaş maçındaki taraftar desteğini istediklerini ifade eden Çalımbay, “Taraftarımızdan Beşiktaş maçında olan desteği istiyoruz. Bizim için mükemmel bir atmosferdi. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Önümüzdeki kritik maçlara daha iyi gitmeliyiz. Kayserispor maçında taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Kayserispor’u iyi tanıyoruz. Çok transfer yaptılar, iyi oyuncuları var. Biz de çok iyi maçlar çıkardık. Tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Bu zor periyodu da aşacağımıza inanıyorum. Yukarıyı düşünüyorsak Kayserispor ve Gençlerbirliği maçlarını iyi geçmemiz gerekiyor. Bizim düşüncemiz bu. Bu maçları iyi geçirmemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı.

“BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ BİR MAÇ”

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ikinci yarıda takımına ivme kazandırarak başladığını da sözlerine ekleyen Rıza Çalımbay, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Sergen Hoca ikinci yarıya çok iyi transferler yaparak ve kritik maçları kazanarak başladı. Bizim tek noktamız maçı çok iyi bitirmemiz. Kayserispor açısından da çok önemli ama bizim için daha önemli bir maç.”

(Adem Akalan / İHA)