Beşiktaş’ın yeni transferi Anderson Talisca, "Alçak gönüllü olursak ve ayaklarımızı yere basarak gidersek Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hayal değil" dedi.
Beşiktaş’ın Benfica’dan 2 yıllığına kiraladığı genç yıldız Anderson Talisca, BJK TV’de açıklamalarda bulundu. Takım oyuncusu olduğunu belirten genç yıldız, "Zaten takım oyuncusu olarak sahaya çıktınız zaman, bunu hissettiniz zaman kaliteniz de varsa bu oyuna yansıyor. Hem gol atmayı hem de asist yapmayı seviyorum. Takım arkadaşlarım rahat olabilir, hem onlara yardım edeceğim hem de skora da etki edeceğim" dedi.

"Taraftarımız emin olsun, her geçen gün üstüne koyacağım"
Transfer süreci hakkında da konuşan Talisca, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını dile getirerek, "Sportif bir sayfa gibi gözükse de birey olarak, sosyal olarak kendimi geliştirmek istiyorum. Yeni maceramda taraftarımız emin olsun, her geçen gün üstüne koyan biri olacağım. Hocamızın gösterdiği yolda yürüyerek daha iyi bir futbolcu ve insan olacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

"Taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu"
Vodafone Arena ve Beşiktaş taraftarı hakkında da konuşan 22 yaşındaki yıldız oyuncu, "İlk hafta Alanya maçını televizyondan takip ettim. Stadı dolu gördüm ve taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu. Çok etkileyici. Artık bana çalışmak düşüyor bundan sonra. Taraftarımıza seyir zevki veren bir takım seyrettirmek istiyoruz. Bende bunun bir parçası olacağım" ifadelerini kullandı.

"Stilim Rivaldo’ya benziyor"
10 numara pozisyonunda kendisini daha rahat hissettiğini dile getiren Talisca, "Stilim Rivaldo’ya benziyor. İdol olarak da seçtiğim isimdi Rivaldo. Uzun boydu, sol ayaklı, teknik bir oyuncu" açıklamasında bulundu.

"Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hayal değil"
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde şansı hakkında da açıklamalarda bulunan Talisca, "Beşiktaş kesinlikle Şampiyonlar Ligi’nde beklenenin üstüne çıkabilir. Ben Şampiyonlar Ligi’nin sadece Barcelona, Bayern gibi takımlar için olmadığına inanıyorum. Bunu geçen sene Benfica gösterdi, baya gittik ancak bir hakem hatasıyla elendik Bayern’e. Alçak gönüllü olursak ve ayaklarımızı yere basarak gidersek Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hayal değil" dedi.
(İHA)