Bolu’nun topuk yaylasında 3. etap kampını sürdüren Gaziantepspor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında Al Wakrah takımına yarım düzine gol atarak sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Gaziantepspor, 3. hazırlık maçını Katar takımlarından Al Wakrah ile oynadı.
Karşılaşmaya kırmızı-siyahlı ekip, Gökhan, Barış, Muhammed İldiz, Elyasa, Şenol Can, Hintum, Sergei, Mota, Larsson, Kangwa Evans, Ilhan Parlak on biriyle başladı.
Kırmızı-siyahlı ekip İlhan Parlak, Sergey Kisylak ve Daniel Larsson’un attığı gollerle ilk yarıyı Al-Wakrah karışında 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya da istekli başlayan Gaziantepspor, baskısını artırarak 71. dakikada penaltıdan Davy Angan ile 4-0 öne geçerken, 76’da Bart Van Hintum ile farkı 5’e çıkardı. Kapanışı yine 86. dakikada penaltıdan Davy Angan’ın ayağından bulduğu golle 6-0 yenerek 3. hazırlık maçında da galibiyetle tamamladı.
Kamptaki hazırlık maçlarında aldığı istikrarlı sonuçlarla yeni sezon için hazır bir görüntü çizen kırmızı-siyahlı ekip daha öncece oynadığı PTT 1. Lig ekibi Göztepe’yi 4-2 ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor’u 3-2 yenmişti.
(İHA)