Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Çok iyi haberlerle size geliyoruz. Hiçbir zaman desteğinizi Galatasaray’dan eksik etmeyin” dedi.
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programını Galatasaray Adası’nda gerçekleştirdi. İftar yemeğine başkan Dursun Özbek, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Burçin Aslan, eski başkan Alp Yalman, dernek üyeleri ve Galatasaray camiasının önde gelenleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yemekte yaptığı konuşmada, Galatasaray’a hizmet yarışı içerisinde olduklarını belirterek, “1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde Galatasaray ve bağlı bulunduğu kardeş kuruluşlar ile olan ilişkilerini geliştirmek en büyük hedefim” dedi.

“ÇOK İYİ HABERLERLE GELİYORUZ”
Galatasaray’ın bu sezon da bütün branşlarda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu dile getiren Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bunun için yönetim kurulum ve ben çok sıkı bir şekilde çalışmaktayız. Lütfen transfer sezonunun sonuna kadar bekleyin. Çok iyi haberlerle size geliyoruz. Hiçbir zaman desteğinizi Galatasaray’dan eksik etmeyin.”
Özbek, basın mensuplarının Alman futbolcu Podolski transferine ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı.
İftarda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e 1905 GSYİAD onur üyeliği plaketi verilirken, iftar yemeği organizasyonuna katkılarından dolayı dernek üyesi Dirkan Gülmezgil’e de bir teşekkür plaketi verildi. Ayrıca, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’ne yeni üye olan üyelere üyelik plaketleri takdim edildi.
(İHA)