GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında, yarın sahasında TED Ankara Kolejliler'i ağırlayacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Fatih Yamak, saha ve seyirci avantajlarını kullanarak, zorlu maçtan galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TED Ankara Kolejliler maçı hazırlıklarını tamamlayan takımın, maçın oynanacağı saati beklediğini ifade etti.

Rakiplerinin henüz ligde galibiyeti bulunmadığını anımsatan Yamak, "Bu nedenle bizi çok zor bir maç bekliyor. Son iki haftada oynadığımız maçları kaybettik. Kötü gidişata TED Ankara Kolejliler karşısında kazanarak son vermek istiyoruz." dedi.

Yamak, galibiyeti bulunmayan rakiplerinin de ligde kendileri gibi yeni bir sayfa açmak istediğine dikkati çekerek, "O nedenle maça mutlak kazanmak için çıkacaklar ve sonuna kadar da savaşacaklardır. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, zorlu TED Ankara Kolejliler maçından galip ayrılacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Giresun halkını, karşılaşmada takımlarını desteklemeye davet eden Yamak, şunları kaydetti:

"İç sahada oynadığımız maçlarda taraftarımızın inanılmaz desteğini alıyoruz. Onların katkısıyla kazanmamız daha kolaylaşıyor. TED Ankara Kolejliler maçında da en büyük silahımız, taraftarımız olacak. Giresun halkını maça bekliyor ve kendilerine takımlarına gereken desteği sağlamaları yönünde çağrıda bulunuyoruz."