Bursasporlu futbolcular, Kadıköy’de alınan 3-0’lık galibiyetin ardından soyunma odasında zaferi coşkuyla kutladı.
Yeşil-beyazlılar, dün Kadıköy’de karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-0 yendi. Maçın ardından soyunma odasında büyük bir coşku hakimdi. Yeşil-beyazlı futbolcular, ’Güzeller içinden bir seni seçtim’ şarkısını söyleyerek eğlenirken, yıldız futbolcu Ozan Tufan da bu coşkulu anları telefonuyla kaydetti.

OYUNCULARDAN DEĞERLENDİRMELER
Başarılı defans oyuncusu Aziz Eraltay, sezon boyunca çok iyi çalıştıklarını ve finali hak ettiklerini söyleyerek, "İlk önce takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. Buraya kadar geldik. İnşallah kupayı kaldırırız” dedi.

ŞAMİL: "PES ETMEDEN MÜCADELE EDİYORUZ"
Fenerbahçe ağlarına 3. golü gönderen Şamil Çinaz, sahada çok iyi bir mücadele sergilediklerini ifade ederek, "Skorlara bakarak bir analiz yaparsak takımın içindeki atmosferi ve morali gösterir. Pes etmeden aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Çok net bir skorla 3-0 kazandık. Güzel bir galibiyet oldu. Şimdi sıradaki hedefimiz kupayı almak” diye konuştu.

FERNANDAO: "GEREKLİ KALİTEDE OLDUĞUMUZUN FARKINDAYDIK"
Brezilyalı golcü Fernandao ise zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirterek, "Bunun yanında gerekli kalitede olduğumuzun farkındaydık. Çok çalıştık ve güzel bir galibiyet aldık, finale çıktık” şeklinde konuştu.
(İHA)