Beşiktaş, ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kaleci Tolga Zengin, gerçekleşen antrenmanı sakatlanarak yarıda bıraktı.
Siyah-beyazlı takım Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde günün ikinci idmanında Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına devam etti.
Beşiktaş, günün ikinci idmanına el topu oynayarak başladı. Ardından istasyon çalışmaları yapan siyah-beyazlıların antrenmanının geneli kanat organizasyonlarıydı. Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularına kalede kaleci olmadan kanat organizasyonları çalıştırırken, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Yeni transferlerden Caner Erkin’in isabetli ortaları ve şutları antrenmanda öne çıktı. Beşiktaş’ın bugünkü idmanı oynanan çift kale maç ile sona erdi. Leicester City’den transfer olan Gökhan İnler ise bugün ilk idmanına çıktı.
Beşiktaş’ın idmanında kaleciler takımdan ayrı çalışırken, Tolga Zengin antrenmanı yarıda bıraktı. Sol kol dirseğinden sakatlanan Tolga’nın tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktığı bildirildi. Gökhan Gönül ise kas ağrısı sebebiyle tedbir amaçlı salonda çalıştı. Oğuzhan Özyakup ise sahada yaptığı düz koşunun ardından o da çalışmalarına salonda devam etti.
(İHA)