Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin kamp yaptıkları Antalya'da canlı yayına katılarak değerlendirmelerde bulundu. Antalyaspor maçının ardından güzel bır havada ve şartlarda Galatasaray karşılaşmasına hazırlandıklarını kaydeden Tolga, kupada elde edilen sonucun moralleri bozduğunu ancak bu durumun etkisini üzerlerinden attıklarını vurguladı.

Tolga Galatasaray maçına odaklanmaları gerektiğini belirterek, "Kazansaydık elbette daha mutlu bir kamp geçiriyor olabilirdik. Ancak önümüzde çok önemli bir maç var. Artık geçen şeylere üzülmek yerine Galatasaray maçına nasıl hazırlanırız onu düşünüyoruz. Yavaş yavaş Antalyaspor maçının etkisini üzerimizden atıyoruz. O maçtan dersler çıkaracağız. Çıkardığımız dersleri önümüzdeki maçlara yansıtmamız lazım . Tüm arkadaşlarla maçtan sonra gerek bireysel gerekse de grup halinde görüşüyoruz. Hatalarımızı ve nasıl daha iyi olabileceğimizi konuşuyoruz. Bu konuda elbette benim sorumluluğum fazla. Elimden geleni yapıyorum. Üzülmek hiç bir şeyi  geri getirmiyor" diye konuştu.

Galatasaray maçının güzel bir karşılaşma olmasını beklediklerini dile getiren Kaptan Tolga sözlerini şöyle tamamladı : "Bizim için zor bir maç olacak. Şu an itibariyle ligin lideriyle oynayacağız. Ancak bizim kalitemiz de belli. İyi oynadığımızda neler yapabileceğimizi defalarca gösterdik. Ondan sonra rakibin artıları, eksileri gelir. Son Beşiktaş ve Sivasspor maçlarındaki oyunumuz bunun ispatı. Umarım istediğimiz puanı ya da puanları alırız. Artık hafta hafta düşünüyoruz. Her maç zor. Büyük küçük takım ayrımı yok. Şampiyonluğa, düşmeye oynayanlar, Play-Off'u zorlayanlar.  Herkesin bir iddiası var. Bu nedenle her maca aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz"