Trabzon'a kısa sürede alışan yeni Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon'un en öncelikli sorunları arasında trafik sorununun olduğunu ifade etti. Sümelanın Şifresi Temel Filmini ikinci kez izleyen ve çok beğendiğini ifade eden Yavaş sinema çıkışında beraberindeki misafirleri Başbakanlık koruması ve Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ile birlikte Soho Greens Cafe'de çay molası verdi.
Yavaş Trabzon'un en öncelikli sorunları arasında trafik sorunun olduğunu belirterek, "Gelen şikayetlerde trafik en üst sıralarda. Bizde bunun için şoförlerle toplantılar düzenliyoruz. Birimlere yeni talimatlar veriyoruz. Birilerini rahatlatırken tabiki bazı kesmin rahatı bozulacak. Bizim için önemli olan Trabzon halkının refahı ve rahatlığıdır. Bunu sağlamak adınada üzerimize düşen ne ise kararlılıkla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

DİKKAT YAVAŞ ÇIKABİLİR
Sohbette Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın ayrı bir icraatınıda keşfettik. Yavaş zaman zaman geceleri 00.00'dan sonra denetime çıkıyor. Trabzon'da da iki ilçeye ve bazı birimlere ani ziyaretlerde bulunarak çalışmaları yerinde tespit etmiş. Bu denetimlerin devam edeceğini belirten Yavaş, "24 saat görev başındayız. Gece gündüz farketmez. Buf tür ani denetimlerle eksikleri ve çalışmaları yerinde tespit etme fırsatını yakalıyoruz" ifadelerini kullandı.