TRABZON (AA) - Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde deplasmanda Gazikentspor'u 8-0 mağlup eden Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanarak liderlik koltuğuna oturdukları için sevinçli olduklarını söyledi.
Şahinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep deplasmanında rahat bir 90 dakika geçirdiklerini ifade ederek, "Bu hafta önemli bir haftaydı. Bu bilinçle maçımıza hazırlandık. Takımda sakat oyuncularımız vardı. Güzel hazırlık yaptık ve maç nispeten kolay geçti. Goller art arda geldi. Hocamız oynamayan bazı oyuncularımıza forma verdi. Hepsini tebrik ediyor ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şahinkaya, gelecek hafta sahalarında yapacakları maça da iyi hazırlanacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Şehrimizi çok iyi temsil ettik. Bu haftanın önemli olan bir başka yönü ise rakiplerimizin puan kaybetmesiydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanarak liderlik koltuğuna oturduğumuz için çok sevinçliyiz. Biz yine de aynı bilinçle ve hedefle bir sonraki maça çalışacağız. Çalışmalarımıza, yıl sonunda hedefimize ulaşmak için gayret ve özveri ile devam ediyoruz"